Canvis i devolucions

S’accepten canvis i devolucions.
Posa’t en contacte amb mi en els 14 dies posteriors al lliurament
Torneu-me els articles en els 30 dies posteriors al lliurament
Posa’t en contacte amb mi si tens algun problema amb la teva comanda.

Els productes comercialitzats a la pàgina web www.marialluveras.com tenen el dret de desistiment en els 14 dies següents a la recepció de la comanda. En aquest cas, el producte ha d’estar en perfecte estat, no ha d’estar usat ni rentat i s’ha de retornar en les mateixes condicions que es va rebre, és a dir, amb el packaging i les condicions corresponents.
Un cop hàgim rebut el producte, es revisarà i es realitzarà un val cupó pel mateix import que el producte retornat o la devolució total de l’import del producte.
En el cas de voler fer algun canvi, també s’ha de fer dins dels 14 dies següents a la recepció del producte i aquest ha d’estar en perfecte estat.
Maria Lluveras Estampació es guarda el dret de no autoritzar cap canvi si el producte rebut no es troba en les condicions esmentades anteriorment.
El cost dels ports en el cas de voler fer algun canvi van a càrrec de el client, que ha d’assegurar que el paquet arribi en perfecte estat. Recomanem utilitzar el servei de Correus certificat o bé una empresa de missatgeria privada. Les despeses generades per l’enviament del nou producte van a càrrec de client.
El mail de contacte és hola@marialluveras.com.
Producte en mal estat.
Si el producte que s’ha comprat a través de la web té alguna tara o defecte de fabricació, els ports de la devolució aniran a càrrec de Maria Lluveras Estampació. En aquests casos, el client ha de contactar amb a través del correu hola@marialluveras.com. Un cop haguem comprovat el cas i després de la deguda autorització, es procedirà a la devolució del producte.
Cal tenir en compte:
No s’accepten devolucions a ports deguts.
La responsabilitat de l’estat del paquet és del client fins que no arribi a destí, per tant és important que s’enviï per correu certificat i es conservi el comprovant d’enviament.