Sobre mi / Contacte

Em vaig graduar en Disseny Gràfic a l’escola IDEP de Barcelona, on em va atraure especialment el retoc fotogràfic i la il·lustració. Els estudis posteriors de Postproducció creativa, a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), van ampliar els coneixements en aquest àmbit.
Durant els anys següents vaig treballar en varis estudis de disseny i vaig agafar experiència en arts finals, tècniques d’il·lustració…
Al llarg dels anys, he mantingut l’interès en la il·lustració i la pintura sobre tota mena de suport; la meva passió ha crescut junt amb la formació artística i, juntes, m’han portat a crear projectes on s’hi poden veure tècniques tant diverses com l’estampació manual, il·lustracions fetes amb grafit, aquarel·la, i moltes altres tècniques.

Per consultes o encàrrecs:
hola@marialluveras.com

Instagram / LinkedIn / Behance